Fénytechnika bérlés

Teremfény bérlés, asztal dekorációs világosítás bérlés

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvilágítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvilágítja.

 

A terem megvilágítása adja a rendezvények alaphangulatát. A terem fénytechnikája a rendezvény kezdetétől végéig fontos kiegészítő eleme minden rendezvénynek. Hiszen a vendégfogadástól, a vacsorán át a buli hangulat eléréséig szerepet kap a terem díszkivilágítása. Olyan helyszínen, amelyben oszlopok vagy más egyedi terem dekoráció van, kifejezetten ajánlott a teremfénnyel történő kiemelésük, hiszen egyedi látványt és hangulatot adnak a fények a helyszínnek. 

A teremfények kivitelezését LED reflektorokkal valósítjuk meg. Ezek alapvetően világíthatnak folyamatosan a rendezvény ideje alatt egy, a megrendelő által kiválasztott színnel, válthatják a színüket folyamatosan, automatikusan, illetve lehetőség van arra is, hogy egy fénytechnikus fénypultról vezerélje őket, összhangba hozva a teremfényeket a színpad látványvilágával.

A teremfények mellett nagyon hangulatos és látványos megoldás az asztalok kivilágítása is. Ültett, körasztalos rendezvényeknél szoktuk ezt javasolni elsősorban. Minden egyes asztal külön megvilágítást kap felülről, amely lehet egyszínű, de akár minden asztal más színű megvilágítást is kaphat igénytől és elképzeléstől függően.   

Teremfény bérlését ajánljuk születésnapokra, esküvőkre, céges rendezvényekre, bulikra, bálokra, díjátadóra, tulajdonképpen minden beltéri rendezvény elengedhetetlen kelléke. 

Asztal díszkivilágítását ajánljuk ültetett rendezvényekre, esküvőre, gálavacsorára, bálra, díjátadóra.  

Kivitelezés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

 

Bérelhető Fények:

 

PAR lámpák PAR 56, PAR64  

FRESNEL lámpák Theatro SCENA 1KW
PROFIL lámpák ETC 575, ETC 750

LED reflektorok

Cameo, Martin, Involight, Eurolite

 

Intelligens mozgófejes lámpák:

Cameo, Martin, PR Lightink Clay-Paky, Chevuet, Eurolite /SPOT, WASH, BEAM, FLOWER/ 
 

 

 

Születésnapi dekorációs világítás. és teremfények.

Budapesti Műszaki Egyetem főépületének alkalmi diszvilágítása összesen 15KW LED CUBE-okkal 20. Mérnökbálon