Fénytechnika bérlés

Esküvői fénytechnika bérlés

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvilágítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvilágítja.

 

Az esküvő mindenki életében egy fontos esemény. Az előkészületek viszont nagy odafigyelést és sok időt emésztenek fel, ezért érdemes olyan cégekkel, szolgáltatókkal együtt tervezni a Nagy Napot, akik jól felkészültek, figyelnek a részletekre és minden felmerülő problémára gyors és költség hatékony megoldást tudnak kínálni. 

 

A helyszín fénytechnikájának kiválasztása

Az esküvők során általában a legfontosabb feladat, hogy a helyszínt a lehető legszebb fényébe tüntessük fel. Bármilyen rendezvényterem vagy helyszín szuperül feldobható teremfényekkel, ami az esküvő hangulatára biztosan pozitív hatással lesz.

A teremfény öltöztet. Ahogy a menyasszony is a legszebb ruhát választja az esküvőre, úgy a rendezvény helyszínt is érdemes a legszebb fényébe felöltözteni. Az esküvő helyszínétől függően érdemes az épület külső felületeit is megvilágítani.

A teremfény bérlése mellett lehetőség van arra is, hogy az asztalokat egyesével megvilágosítsuk. Ez természetesen előzetes felmérést igény, előnyös, ha a helyszínen van a tetőszerkezeten olyan szerkezet, amire akaszthatóak a lámpák. Sátorban tartott esküvők esetén általában van lehetőség erre.

 

A lagzi fénytechnikájának kiválasztása

Az esküvők során a helyszín feldíszítése mellett másik nagyon fontos fénytechnikai feladat a lagzi során a hangulat fokozása, a buli hangulat megteremtése. Nem is gondolná az ember, de nagyon sokat lendít mind a buli elindításában, mind pedig a hangulat fenntartásában a jó fénytechnikai megoldások. Ezt általában mozgófejes lámpákkal érjük el, ami az esküvő táncparkett körül, felett elhelyezve folyamatosan a zene ütemére változnak, ezáltal is fenntartva az összhangot násznép és a DJ / zenekar között. A lámpák elhelyezése ezesetben is fontos kérdés. A lámpák elhelyezhetőek a zenészek mögött, felett egy hídon, bár ez a legkevésbé mutatós megoldás, vagy a táncparkett körül posztamenseken. A posztamensek önmagukban világíthatnak, így ez egy szép és látványos megoldás a legtöbb esküvőn.

A legtöbb mozgófejes lámpa beállítható, hogy a zene ütemére mozogjon, de a legjobb hatás akkor érhető el, ha egy fénytechnikus fénypulttal vezérli az este folyamán a lámpákat. Így a menyasszony tánc, meglepetés tánc során nagyon jól kiemelhető a produkció, ami sokszor segíti az esküvői fotósok dolgát is, hogy minél jobb képek készülhessenek ezekről a fontos pillanatokról.

 

Fénytechnika bérlés ajánlatkérés, megrendelésének menete

Ha a fentiek alapján érdekelnek fénytechnikai megoldásaink, akkor jó, ha tudod mire számíthatsz.

Vedd fel velünk a kapcsolatot a 06302680379 telefonszámon, vagy kérj ajánlatot a kapcsolat menüpont alatt található formon. Az árajánlat elkészítéséhez viszont pár információra szükségünk, így jobban szeretjük a telefonos megkeresést, hogy pontosan tudjuk mire van szükségetek.  

 

Kivitelezés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

 

Események

Fénytechnika és rendezvénytechnikai kivitelezés céges rendezvényen 2017

Karácsonyi céges rendezvény asztal világítással 2019